5 Mart 2011 Cumartesi

Keanu Reeves arrives at Budapest Airport February 28, 2011

DVETT20110228103

"

Megérkezett Budapestre Keanu Reeves
2011.02.28. 20:56 - Index/MTI
Megérkezett hétfőn Budapestre Keanu Reeves, aki az elkövetkező két hónapban egy szamurájtörténetet forgat a rákospalotai Raleigh-stúdióban [1].
A 46 éves kanadai sztárszínész testőrök társaságában, sapkában a fején szállt ki egy magánrepülőgépből, és egy autóval azonnal a városba sietett. A Mátrix-trilógia sztárja a 47 Ronin című, 3D-s film forgatására érkezett Magyarországra. A színész nem közvetlenségéről híres, így itt is elszigetelt körülmények között szeretne dolgozni.

A Variety szerint a 3D film a mesterük halálát megbosszuló szamurájok történetének stilizált verzióját mondja el A Gyűrűk Urára jellemző fantasy- és a Gladiátor harci jeleneteihez hasonló látványelemekkel fűszerezve. A forgatókönyvet úgy alakították, hogy a részben ázsiai származású Keanu Reeves játszhassa az egyik harcost.

A 47 Ronin rendezője új arc a játékfilmes területen: a Universal stúdió - egy friss hollywoodi trend részeként - egy eddig csak rövidfilmekkel és reklámokkal kitűnt új tehetséget, Carl Rinscht bízta meg a Hollywood Reporter szerint 170 millió dollárból készülő produkció rendezésével, ami 33 milliárd forintos költségvetést jelent.

A Magyarországon és Nagy-Britanniában forgatott film a Universal tervei szerint 2012 novemberében kerül majd a mozikba.  "

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2011/02/28/megerkezett_budapestre_keanu_reeves/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tags