5 Mart 2011 Cumartesi

Keanu Reeves arrives at Budapest Airport February 28, 2011

Pestre érkezett Keanu Reeves



"
Pestre érkezett Keanu Reeves
2011.02.28. 19:54
Hétfő este magángéppel landolt hazánkban Keanu Reeves. A világsztár két hónapig forgatja új filmjét, a 47 Ronint egy rákospalotai stúdióban.





A Mátrix sztárját egy terepjáróval vitték belvárosi lakásába, miután Ferihegyen landolt. Keanu Reeves hétköznapi fickóként lépett ki a magángépes terminálból, sapkája alól kilógott hosszú haja. Ám a mostanában megszokott bozontos szakáll helyett csupán borostát viselt. Kedvesen beszélgetett az őt körülvevő stábtagokkal, de a sajtó munkatársaival és a rá váró autogramvadászokkal nem állt szóba.


Keanu Reevest sokan várták, de sem a rajongókkal, sem a sajtóval nem állt szóba
Fotó: Végh István



A színész előtt egy órával már megérkezett a film négyszáz fős stábja. Mint azt már a Bors is megírta korábban, Reeves a 47 Ronin című szuperprodukcióban vesz részt, amely egy 18. századi japán legenda megfilmesítése.

Keanu a történetben Hirot, a szamurájt alakítja, aki társaival együtt bosszút esküszik mesterük gyilkosa ellen. A film nagy részét egy rákospalotai stúdióban veszik fel, ahol adott minden feltétel ahhoz, hogy háromdimenziós elemekkel színesítsék a mozit.

- A jelenetek nagy részét valóban belső műteremben fogják rögzíteni - mondta a Mid Atlantic Stúdió munkatársa, Adam Goodman. A 47 Ronin stábja április végéig dolgozik hazánkban, így a következő két hónapban akár Keanu Reeves-szel is összefuthatnak a szerencsések az utcán.
GYGA  "


http://www.borsonline.hu/news.php?pestre-erkezett-keanu-reeves&op&hid=39354

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tags