5 Mart 2011 Cumartesi

Keanu Reeves arrives at Budapest Airport February 28, 2011

Budapestre érkezett forgatni Keanu Reeves

2011-02-28 19:34:00
BUDAPEST - Megérkezett hazánkba Keanu Reeves (46), akinek magánrepülőgépe hétfő este, nem sokkal hét óra előtt landolt a Ferihegyi repülőtéren.
A Mátrix főszereplőjét fotósok és rajongók hada várta, akik megpróbálták lencsevégre kapni az amerikai sztárt, aki két hónapig élvezi hazánk vendégszeretetét.
Reeves a 47 Ronin című film forgatásai miatt érkezett Budapestre, ami az előzetes tervek szerint egészen április 30-ig fog tartani, így a fotósoknak és a rajongóknak bőven lesz majd idejük elkapni a világsztárt.
A színész a budapesti munkája során egy első kerületi lakásban piheni ki az utazás fáradalmait, amit az ingatlanértékesítők már hetekkel ezelőtt gőzerővel kutattak. Reeves igényeit egyébként egyáltalán nem volt egyszerű kielégíteni, végül azonban csak sikerült rálelniük arra a 165 négyzetméter alapterületű budai ingatlanra, ami csupán pár perc sétára található a Várnegyedtől és a Dunától.

<><>
<>
<><>
Keanu Reeves 2 hónapig forgat Magyarországon (Fotó: Pozsonyi Zita)

A luxusotthon hat tágas térrel és egy teraszszal rendelkezik, emellett huszonnégy órás portaszolgálat, uszoda és konditerem áll a világsztár rendelkezésére a nap minden percében. A luxuslakás akár havi másfél millió forintot is kóstálhat, ami mellett természetesen még Reeves 400 fős személyzetét is el kell látnia a produkciónak, akik különgéppel, szintén hétfőn érkeztek hazánkba.
M. E.

http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/budapestre-erkezett-forgatni-keanu-reeves-2045425?nocache

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tags