5 Mart 2011 Cumartesi

Keanu Reeves arrives at Budapest Airport February 28

Balesettel indult Reeves első napja

2011-03-01 18:39:00
Hirtelen megijedt, majd intett a rá váró fotósoknak az amerikai világsztár
BUDAPEST ‒ Első munkanapján, garázsából kihajtva igazi akciójelenetbe csöppent a nálunk forgató Keanu Reeves (46). Egy rá váró fotós megpróbált átfutni a másik oldalra, hogy jobb szögből készítsen róla képet, ám pechére leszakadt válláról méregdrága teleobjektíve, Reeves kocsija pedig áthajtott rajta.
Az igazsághoz hozzátartozik, ha maga a fotós esett volna a kocsi elé, sem biztos, hogy a sofőr meg tudott volna állni. Annyi biztos, a világsztár még a Mátrixban sem vágott olyan rémült arcot, mint nálunk kedden reggel. 
– Eleinte mosolyogva nézett ki az ablakon, ám amikor a kiabálást meghallotta, látszott rajta, hogy megijedt – mondta el a Blikknek egy szemtanú. – Próbált rájönni, vajon mi is történik körülötte, először valószínű azt hitte, az ő biztonsága került veszélybe. Már az is csoda, hogy Reeves mosolygott, amióta több tragédia érte, nemigen talál magára, de párra sem.
Párja, Jennifer Syme 12 évvel ezelőtt babáját veszítette el szülés előtt, utána őt érte halálos autóbaleset. Magánélete azóta is viharos, tavaly a gyönyörű Oscar-díjas Charlize Theronnal járt egy rövid ideig, de korábban udvarolt a nála 18 évvel idősebb Diane Keatonnak is (64), tehát gyakorlatilag minden korosztálynak van esélye nála.
Reeves egy japán mese alapján készülő filmet forgat nálunk, amelynek a többi jelenetét Londonban veszik föl. A 47 Ronin című filmben szamurájok egy csoportja hadjáratot indít, hogy megbosszulják mesterük meggyilkolását. Ő alakítja a harcosok vezérét, Hirót. Eleinte a forgatási helyszín közelében akart lakni Rákospalotán, de inkább úgy döntött, hogy egy belvárosi lakást kér.  
Blikk-információ
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/balesettel-indult-reeves-elso-napja-2045524?nocache

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tags