25 Mart 2011 Cuma

Keanu out of studios in Budapest 23 march 2011

 

 

 

" Orrot tört a forgatáson Kea­nu Reeves

2011-03-25 04:56:00
A hollywoodi sztár az egyik akciójelenetben betörte japán partnere orrát is
 
Budapest - Sérülten is gőzerővel dolgozik új filmjén Kea­nu Reeves (46), aki spártai fegyelmével és feszített munkatempójával már most kivívta kollégái tiszteletét. A holly­woodi színész március közepétől forgatja hazánkban legújabb filmjét, a 47 rónint, ami egy csapat szamurájról szól, akik bosszúra esküsznek uruk halála után.
A Mátrix-trilógiában is keményen küzdött, hónapokig készült a jelenetekre
A rákospalotai Raleigh stúdióban forgatott történelmi filmben Reeves Kait játssza, aki a kezdeti konfliktusok ellenére a szamurájok vezetője, Oishi – akit Hiroyuki Sanada alakít – szövetségese lesz abban a bosszúhadjáratban, amit a gonosz úr, Kikuchi (Tadanobu Asano) ellen vívnak.
A hazánkban forgatott nagyszabású szamurájfilm „kulisszatitkaiba" egy neve elhallgatását kérő bennfentes avatja be a Blikk olvasóit, akinek elmondása szerint a hollywoodi színész profiz­musa és elszántsága példaértékű.
Hihetetlen fegyelemmel és kitartással dolgozik. Minden reggel edzéssel kezdi a napot, sőt a forgatás szüneteiben is mindig gyakorol és nyújt. Egyáltalán nincsenek sztárallűrjei, igaz, kicsit magának való ember. A forgatások után sem nagyon jár el sehova, ez azonban érthető is, hiszen kora reggeltől este tízig kőkeményen dolgozik – árulta el lapunknak a színész egyik magyar kollégája, akit teljesen lenyűgöz Reeves profizmusa, hiszen a hollywoodi színész még sérülten is belead apait-anyait, hogy tökéletes legyen a jelenet.
– Egy idő után azt vettük észre, hogy sántítani kezdett, minden bizonnyal az egyik harcjelenet során sérülhetett meg. Egy húzódásnál komolyabb baja azonban szerencsére nem esett. Egyébként elég keményen aprítják egymást a kardos jelenetekben, egyszer ugyanis véletlenül bezúzta Sanada orrát a kardjával, sőt volt, amikor olyat odacsapott a mellkasához, hogy szegénynek hosszú másodpercekre beszorult a levegő.
A kisebb balesetek ellenére azonban sem Keanu, sem a japán kollégái nem panaszkodnak, tényleg mindenki olyan fegyelemmel végzi a dolgát, ahogy régen az igazi szamurájok – tudtuk meg a 47 rónin bennfentesétől.
Mészáros Edit
"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

tags